Dámské vesty s kapucí bez kapuce

Naše dámské vesty oceníte v době, kdy se zima loučí a přichází jaro, nebo když se blíží zima a vy přemýšlíte, co na sebe, ale zimní bundě se už, nebo ještě bráníte? Vesty jsou vyrobeny z moderních materiálů jako jsou nepočesaná bavlna, polyamid nebo polyester, které zaručí maximální zateplení a zároveň pohodlí pro jejího nositele. K tomu přispějí i různé kapsy, které jsou zapínatelné buď zipem, nebo kovovým patentem a také stahování pasu a límce šňůrkami a v neposlední řadě nastavitelné kapuce.

Dámské vesty

Grid
List

Existuje 128 produktů.

Zobrazení 1-28 z 128 položek

Aktivní filtry

Dámská vesta BETHY růžová Dstreet TY2255

Prošívaná vesta BETHY je dokonalým návrhem pro každodenní styling. V podzimní a zimní sezóně s ním určitě vytvoříte spoustu originálních outfitů. Ideální pro ženy, které rády kombinují sportovní a každodenní styl. To prostě musíte mít!
Cena 1 717,00 Kč
Skladem

Kamizelka damska VAYNE granatowa Dstreet TY4047

Pikowana kamizelka VAYNE to doskonała propozycja na ten sezon. Model posiada dwie pojemne kieszenie oraz nieodpinany kaptur. Kamizelka zapinana jest na suwak. Fantastycznie sprawdzi się jako uzupełnienie codziennych stylizacji w chłodne dni.
Cena 1 807,00 Kč
Dodání 3 - 7 dnů
Velikost: M XL XXL

Dámská vesta PAOLLA černá Dstreet TY2307

Prošívaná vesta PAOLLA s delším střihem bude perfektním doplňkem vašeho podzimního šatníku. Vázání v pase krásně zdůrazní pas a dodá mu stylový charakter. Zpestří každodenní stylizace a dodá jim jedinečný vzhled. Doporučujeme!
Cena 1 897,00 Kč
Dodání 3 - 7 dnů
Velikost: XL XXL

Dámská dlouhá prošívaná vesta s kapucí SKYLER...

Dlouhá prošívaná vesta doplní váš outfit. Vesta se zapíná na zip. Model má neo-depínatelnou kapuci a dvě obdélníkové čepice na přední straně. Na bocích jsou zipy, které se odtrhnou epnout. Dostupné v několika barvách. Je to rozhodně MUST HAVE nadcházející sezóny.
Cena 2 711,00 Kč
Dodání 3 - 7 dnů
Velikost: S M L XL

Dámská vesta MARIK černá Dstreet TY3417

Prošívaná vesta MARIK o něco delšího střihu je perfektním doplňkem sportovního stylingu. Model je oboustranný, takže můžeme vytvořit spoustu outfitů. Doporučeno pro lidi, kteří oceňují pohodlí. Dostupné v několika barvách.
Cena 1 175,00 Kč
Dodání 3 - 7 dnů
Velikost: S M