Dámské vesty s kapucí bez kapuce

Naše dámské vesty oceníte v době, kdy se zima loučí a přichází jaro, nebo když se blíží zima a vy přemýšlíte, co na sebe, ale zimní bundě se už, nebo ještě bráníte? Vesty jsou vyrobeny z moderních materiálů jako jsou nepočesaná bavlna, polyamid nebo polyester, které zaručí maximální zateplení a zároveň pohodlí pro jejího nositele. K tomu přispějí i různé kapsy, které jsou zapínatelné buď zipem, nebo kovovým patentem a také stahování pasu a límce šňůrkami a v neposlední řadě nastavitelné kapuce.

Dámské vesty

Grid
List

Existuje 129 produktů.

Zobrazení 1-28 z 129 položek

Aktivní filtry

Dámská vesta BETHY růžová Dstreet TY2255

Prošívaná vesta BETHY je dokonalým návrhem pro každodenní styling. V podzimní a zimní sezóně s ním určitě vytvoříte spoustu originálních outfitů. Ideální pro ženy, které rády kombinují sportovní a každodenní styl. To prostě musíte mít!
Cena 1 717,00 Kč
Skladem

Kamizelka damska NEEKO czarna Dstreet TY4042

Pikowana kamizelka o dłuższym kroju to HIT tego sezonu! Model posiada duży kaptur, który doskonale ochroni Cię przez zimnem. Kamizelka zapinana jest na suwak i będzie doskonałym uzupełnieniem do twoich codziennych stylizacji.
Cena 1 807,00 Kč
Dodání 3 - 7 dnů
Velikost: S M L XL XXL

Dámská prodloužená prošívaná TAMIRA zelená...

Prošívaná vesta delšího střihu je perfektní variantou do chladných dnů. Má velkou kapuci, dvě kapsy a druky ve spodní části vesty, které jsou zároveň ozdobným prvkem. TAMIRA bude perfektní v kombinaci s teplákovou soupravou a sportovní obuví.
Cena 1 807,00 Kč
Dodání 3 - 7 dnů
Velikost: S M L XL XXL